درباره وبلاگ


این وبلاگ صرفا برای انتشار سخنرانی های استاد رائفی پور میباشد و توسط استاد اداره نمیشود سایت اصلی استاد : masaf.ir
دانلود استاد رائفی پور
دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور

SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:

لینک دانلود زیر برای خونین شدن تربت کربلا است

دانلود

لینک دانلود زیر برای خون گریه کردن سنگی است که سر مبارک امام حسین (ع) روی آن قرار داشت

دانلود

به ادامه مطلب مراجعه کنید



ادامه مطلب ...


(بسم الله الرحمن الرحیم)

مدتی است ایمیلی با محتوای زیر در میان مردم پخش شده و در فیس بوک نیز قابل مشاهده است:

 

امام حسین

 به ادامه مطلب مراجعه کنید



ادامه مطلب ...


(بسم الله الرحمن الرحیم)

امام حسن عسگری علیه السلام فرمودند: «علامات المؤمن خمس: صلاة الخمسین و زیارة الأربعین و التختّم فى الیمین و تعفیر الجبین و الجهر ببسم الله الرّحمن الرّحیم»؛ نشانه های مؤمن و شیعه، پنج چیز است: اقامه نمازِ پنجاه و یک رکعت، زیارت اربعین حسینی، انگشتر در دست راست کردن، سجده بر خاک و بلند گفتن بسم الله الرحمن الرحیم.

امام حسین

مراد از نماز پنجاه و یک رکعت، همان هفده رکعت نماز واجب روزانه به اضافه نمازهای نافله است که جبران کنندهنقص و ضعف نمازهای واجب است؛ به ویژه اقامه نماز شب در سحر که بسیار مفید است. نماز پنجاه و یک رکعت به شکل مذکور از مختصات شیعیان و ارمغان معراج رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم است. شاید سرّ ستودن نماز به وصف معراج مؤمن این باشد که دستورش از معراج آمده است و نیز انسان رابه معراج می برد.

موارد دیگری نیز که در روایت یاد شده، همگی از مختصات شیعیان است؛ زیرا فقط شیعه است که سجده بر خاک دارد و نیز غیرشیعه است که یا بسم الله الرحمن الرحیم را نمی گویند یا آهسته تلفظ می کنند. همچنین شیعه است که انگشتر به دست راست کردن و نیز زیارت اربعین حسینی را مستحب می داند.

ویژگی عدد چهل درباره امام حسین علیه السلام

اربعین و عدد چهل خصوصیتی دارد که دیگر ارقام آن را ندارد. غالب انبیای الهی در سنّ چهل سالگی به رسالت مبعوث شدند و



ادامه مطلب ...


فرض کن حضرت مهدی به تو ظاهر گردد

 

 

ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی ؟

باطنت هست پسندیده صاحب نظری؟

خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟

لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری؟

پول بی شبهه و سالم داری تا که یک هدیه برایش بخری؟

حاضری گوشی همراه تو را چک بکند با چنین شرط که در حافظه دستی نبری؟!

واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران

می توان گفت تو را شیعه اثنی اعشری؟!

مدتی است که سوالی برایم پیش آمده است که آیا به فکر مهدی فاطمه هستیم؟ او که این روزها از حتی پدرش امیر المومنین و دیگر اجدادش غریب تر است ، آنهم در بین شیعیانی که هر روز برای فرج دعا می کنند. آیا این دعا ها حقیقی است و از ته دل یا از روی عادت!؟!؟!


بحث این نیست بگذریم…


شما وقتی کسی را دوست دارید حاضرید دل او را بشکنید؟ اگر این دعا های ما و ابراز عاقه به حضرت حجت واقعی باشد پس آن حضرت را دوست داریم و عاشق اوییم پس چرا دلش را می شکنیم؟ بیایید از همین امروز و الان تصمیم بگیریم که آنگونه که مهدی فاطمه می پسندد باشیم ، آیا او می پسنند که ما گناه کنیم؟ آیا او می پسندد ما به پدر و مادر خویش پرخواش و بی ادبی بکنیم؟ مطمئناً نمی پسندد!

اگر الان مهدی فاطمه بیاید چه می کنیم؟ می توانیم به صورتش نگاه کنیم؟ آیا اجازه می دهیم گوشیمان را چک بکند؟ آیا حاضریم برای حضرت از جان و مال خود بگذریم؟ بیایید خودمان را طوری و به نحوی نگه داریم که درخور مهدی (عج) باشد ، امید آنکه جز یاران خاص حضرت قرار بگیریم ،


انشا الله…

منبع :سلاح من قلم من



پرسش: چه کنیم که شایستة دیدار امام زمان(ع) شویم؟ برای پرداختن به این پرسش، باید چند نکته را روشن کنیم: اوّل اینکه تکلیف ما چیست؟ آیا وظیفه داریم خدمت امام زمان(ع) برسیم؟ (در این صورت باید تمام همّ‌ و غم خود را صرف این کار کنیم.) یا اینکه وظیفه داریم امام زمان خود را بشناسیم و او را دوست داشته باشیم و از او اطاعت کنیم؟



ادامه مطلب ...


http://s1.picofile.com/file/7452478816/c75.png

سخنرانی استاد رائفی پور در ایام فاطمیه سال ۹۱ ،سخنرانی استاد در هیئت عشاق الحسین – فاطمیه دوم – اردیبهشت ۹۱ (۵ شب)

شما میتوانید فایل های تصویری + صوتی این سخنرانی را از سایت بروزفا دانلود کنید…

نظر یادتون نره

پیشنهاد میکنم از دست ندید ( عالیه)

دانلود در ادامه مطلب



ادامه مطلب ...


http://s1.picofile.com/file/7484763117/c137.png

سلام،امروز به پیشنهاد یکی از بازدید کنندگان عزیز سخنرانی استاد را ئفی پور با موضوع (( از عاشورا تا ظهور )) که در دی ماه  ۹۰ برگزار شده رو واسه دانلود شما عزیزان بذاریم تو سایت بروزفا امیدواریم خوشتون بیاد ( پیشنهاد میکنم از دست ندیدش)

دانلود در ادامه مطلب



ادامه مطلب ...


(بسم الله الرحمن الرحیم)

امام حسن عسگری علیه السلام فرمود: شما را به تقواى الهى و پارسایى در دینتان و تلاش براى خدا و راستگویى و امانتدارى درباره کسى که شما را امین دانسته ـ نیکوکار باشد یا بدکار ـ و طول سجود و حُسنِ همسایگى سفارش می‌کنم. محمّد(صلى الله علیه وآله وسلم)براى همین آمده است.

http://www.jc313.ir/wp-content/uploads/2012/11/13910116000209_PhotoA.jpg

در میان جماعت‌هاى آنان نماز بخوانید و بر سر جنازه آنها حاضر شوید و مریضانشان را عیادت کنید. و حقوقشان را ادا نمایید، زیرا هر یک از شما چون در دینش پارسا و در سخنش راستگو و امانتدار و خوش اخلاق با مردم باشد، گفته مى‌شود: این یک شیعه است، و این کارهاست که مرا خوشحال مى‌سازد.

تقواى الهى داشته باشید، مایه زینت باشید نه زشتى، تمام دوستى خود را به سوى ما بکشانید و همه زشتى را از ما بگردانید، زیرا هر خوبى که درباره ما گفته شود ما اهل آنیم و هر بدى درباره ما گفته شود ما از آن به دوریم.

در کتاب خدا براى ما حقّى و قرابتى از پیامبر خداست و خداوند ما را پاک شمرده، احدى جز ما مدّعى این مقام نیست، مگر آن که دروغ مى‌گوید. زیاد به یاد خدا باشید و زیاد یاد مرگ کنید و زیاد قرآن را تلاوت نمایید و زیاد بر پیغمبر(صلى الله علیه وآله وسلم) سلام و تحیّت بفرستید. زیرا صلوات بر پیامبر خدا(صلى الله علیه وآله وسلم) ده حسنه دارد. آنچه را به شما گفتم حفظ کنید و شما را به خدا مى‌سپارم، و سلام بر شما.

متن حدیث:

«أُوصیکُمْ بِتَقْوَى اللّهِ وَ الْوَرَعِ فى دینِکُمْ وَالاِْجْتَهادِ لِلّهِ وَ صِدْقِ الْحَدیثِ وَ أَداءِ الأَمانَةِ إِلى مَنِ ائْتَمَنَکُمْ مِنْ بَرٍّ أَوْ فاجِر وَ طُولُ السُّجُودِ وَ حُسْنِ الْجَوارِ. فَبِهذا جاءَ مُحَمَّدٌ(صلى الله علیه وآله وسلم) صَلُّوا فى عَشائِرِهِمْ وَ اشْهَدُوا جَنائِزَهُمْ وَ عُودُوا مَرْضاهُمْ وَ أَدُّوا حُقُوقَهُمْ، فَإِنَّ الرَّجُلَ مِنْکُمْ إِذا وَرَعَ فى دینِهِ وَ صَدَقَ فى حَدیثِهِ وَ أَدَّى الاَْمانَةَ وَ حَسَّنَ خُلْقَهُ مَعَ النّاسِ قیلَ: هذا شیعِىٌ فَیَسُرُّنى ذلِکَ. إِتَّقُوا اللّهَ وَ کُونُوا زَیْنًا وَ لا تَکُونُوا شَیْنًا، جُرُّوا إِلَیْنا کُلَّ مَوَدَّة وَ ادْفَعُوا عَنّا کُلَّ قَبیح، فَإِنَّهُ ما قیلَ فینا مِنْ حَسَن فَنَحْنُ أَهْلُهُ وَ ما قیلَ فینا مِنْ سُوء فَما نَحْنُ کَذلِکَ.»:
لَناحَقٌّ فى کِتابِ اللّهِ وَ قَرابَةٌ مِنْ رَسُولِ اللّهِ وَ تَطْهیرٌ مِنَ اللّهِ لا یَدَّعیهِ أَحَدٌ غَیْرُنا إِلاّ کَذّابٌ. أَکْثِرُوا ذِکْرَ اللّهِ وَ ذِکْرَ الْمَوْتِ وَ تِلاوَةَ الْقُرانِ وَ الصَّلاةَ عَلَى النَّبِىِّ(صلى الله علیه وآله وسلم)فَإِنَّ الصَّلاةَ عَلى رَسُولِ اللّهِ عَشْرُ حَسَنات، إِحْفَظُواما وَصَّیْتُکُمْ بِهِ وَ أَسْتَوْدِعُکُمُ اللّهَ وَ أَقْرَأُ عَلَیْکُمْ السَّلامَ.»

  • «أعیان الشّیعة،جلد ۲، صفحه ۴۱و بحارالأنوار جلد ۷۵، صفحه ۳۷۲»
  • جنبش سایبری 313


سه شنبه 5 دی 1391برچسب:امام باقر(ع), :: 15:23 ::  نويسنده : صراط27

(بسم الله الرحمن الرحیم)

پنجمین امام شیعه، محمد بن علی بن الحسین – علیه السلام – است که به باقر شهرت یافته است. مادر آن حضرت، فاطمه دختر امام حسن بن علی – علیه السلام – است که امام صادق – علیه السلام – از وی با تعبیر «کانت صدیقه لم تدرک مثلها فی آل الحسن» یاد کرده اند.[۱] بدین ترتیب، امام باقر – علیه السلام – نخستین کسی است که پدرش از نسل امام حسین – علیه السلام – و مادرش از نسل امام حسن است.[۲]

روز تولد آن حضرت را در برخی نقلها اول رجب و در برخی دیگر سوم صفر دانسته اند.[۳] سال تولد امام در منابع متعددی ۵۷ هجری[۴] و در برخی از منابع سال ۵۶ یا ۵۸، سال تولد آن حضرت دانسته شده است.[۵] یعقوبی از آن حضرت روایت می کند که فرمود:



ادامه مطلب ...


 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب